Laserska Epilacija

Dugotrajno rešenje za glatku kožu

Laserska epilacija

Lasersko uklanjanje dlaka je medicinska procedura koja koristi koncentrisani snop svetlosti za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica. Tokom laserskog tretmana laser emituje svetlost koja apsorbuje pigment kože(melanin). Svetlosna energija se pretvara u toplotu i na taj način se postiže uklanjanje dlaka.
Laserska epilacija u Iskin ordinaciji se sprovodi najsavremenijim Candela GENTLE LASE Pro-U medicinskim laserom sa ciljem visokih performansi tretmana u smislu brzine, efikasnosti, jednostavnosti u korišćenju, izvanrednih mogućnosti, sigurnih i zadovoljnih pacijenata. Potpuno je bezbedan po zdravlje.

Zakažite besplatne konsultacije

Sve što treba da znate o epilaciji

Razlika između GentleLase i drugih lasera

Gentle Lase sistem koristi lasersku glavu Alexandrite 755nm, što je najefikasnija talasna dužina koju melanin iz korena dlake najbolje apsorbuje.
Gentle Lase laser poseduje distancere različitog promera tako da se mogu tretirati i najdelikatnije regije poput ušne školjke, nosne šupljine, linije brade, jagodica, areole itd.
Napredna tehnologija lasera može da isporuči impuls u brzini ispod milisekunde za izvanredne rezultate.

Da li je laserska epilacija bezbedna?

GentleLase Pro-U koristi patentiranu tehnologiju hlađenja kože, što garantuje bezbednost i komfor tokom tretmana. Takođe, ovaj laser je pogodan za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu.
Candela GentleLase Pro-U ima širok spektar kliničkih studija koje potvrđuju njegovu efikasnost, bezbednost i zadovoljstvo pacijenata. Možete biti sigurni da birate provereni i dokazani tretman.

Kome je namenjena laserska epilacija?

Epilacija je namenjena svim punoletnim osobama koje žele da se dugotrajno reše pojačane maljavosti .
Kandidati su podjednako i žene i muškarci od adolescencije do starije životne dobi.
Lasersko uklanjanje dlaka je najefikasnije i najbrže kod klijenata sa svetlom kožom i tamnom i jakom dlakom, ali se uspešno tretira i svetlija ili riđa dlaka kao i tamniji fototip kože.
Laserskom epilacijom se mogu ukloniti dlačice bilo kog tipa sem sedih ili potpuno svetlih dlaka.
Laserskom epilacijom se moze tretirati bilo koja regija na telu sem očnih kapaka i okoloočno područje

Da li je laserska epilacija bolna?

Candela GentleLase Pro-U koristi integrisani sistem hlađenja i DCD uređaj obezbeđuju dodatnu zastitu i rashlađivanje kože neposredno pre nego sto se emituje laserski impuls. Zahvaljujući ovoj osobini nisu potrebni rashlađujući gelovi. Osećaj blagog peckanja i topline je uobićajna reakcija.

Kontraindikacije

  • Trudnoća i dojenje
  • Fotosenzitivnost istorija preosetljivosti na svetlost
  • Proremećaji praćeni napadima (epilepsija)
  • Lekovi antikoagulansi ,fotosenzitivni lekovi (roacutan)
  • Maligna obolenja, oboljenja kože u tretiranoj regiji
  • Osobe mlađe od 16 godina

Vodič kroz lasersku epilaciju

Priprema za lasersku epilaciju

Minimum 3-4 nedelje neophodno je dlaku ne čupati iz korena tj. ne koristiti vosak, pincetu, epilator... Ukoliko se radi regija lica izbegavati hemijske pilinge ili preparate koji imaju namenu eksfolijacije kože 15 dana pre i posle lasera. 24h pre laserskog tretmana obrijati regiju koju želite da tretirate laserom. Prilikom dolaska na epilaciju koža treba biti čista bez bilo kakvih preparata. Ne sunčati kožu minimum 15 dana pre i posle laserskog tretmana.

Nega nakon tretmana

U predelu tretirane regije može se javiti eritem, lokalno crvenilo, iritacija, svrab ili peckanje koje traje od 2-24h nakon tretmana.
Preporučena nega su hidratantne, umirujuće i rashlađujuće kreme.
Izbegavati solarijum, veštacke boje na koži.
Izbegavati saune, bazene 24h nakon tretmana.

Očekivani rezultati

Nakon svakog laserskog tretmana očekuje se redukcija približno 20% dlaka u periodu od 4-8 nedelja.
Prve reakcije dlake nakon tretmana su smanjena količina dlaka u tretiranoj regiji, dlaka koja ostane još uvek prisutna menja svoj kvalitet, postaje tanja i sporije raste.

Besplatne konsultacije

Doživite revoluciju u laserskoj tehnologiji

Sa širokim spektrom indikacija, sigurnim i nežnim tretmanom te klinički dokazanim rezultatima, GentleLase Pro-U pruža vrhunsko rešenje za vaše estetske potrebe. Ne dozvolite da vam neefikasni tretmani i manje napredni laseri oduzimaju vreme i novac. Odaberite Candela GentleLase Pro-U i doživite revoluciju u laserskoj tehnologiji.

X