Radiotalasno uklanjanje benignih promena

Bezbedan i efikasan pristup za vašu kožu

Radiotalasno uklanjanje benignih promena

Radiotalasna terapija je napredna, neinvazivna procedura koja koristi radiotalase za uklanjanje benignih promena na koži. Ova inovativna tehnika omogućava brzo, efikasno i minimalno bolno uklanjanje kožnih promena bez hirurškog zahvata.

Zašto se radi radiotalasno uklanjanje benignih promena?
Radiotalasna terapija se koristi za tretiranje različitih benignih kožnih promena, uključujući mladeže, keratoze, bradavice, fibrome i mnoge druge. Procedura je bezbedna, brza i ostavlja minimalne do nikakve ožiljke, što je čini idealnom opcijom za estetski osvešćene pacijente.

Kada se radi radiotalasno uklanjanje benignih promena?
Iako se uglavnom radi iz estetksih razloga, radiotalasno uklanjanje se preporučuje kada su benigne promene na koži velike, smetaju pacijentu, ili kada postoji sumnja na promene u njihovoj strukturi. Prvi korak je uvek dermatološki pregled, koji će utvrditi prirodu i stepen promene, a zatim se donosi odluka o najboljem tretmanu.

Ko obavlja proceduru?
Proceduru radiotalasnog uklanjanja benignih promena obavlja obučeni dermatolog. Naši specijalisti u iSkin ordinaciji su visoko kvalifikovani i iskusni u primeni ove tehnike.

Šta možemo očekivati od procedura?

Radiotalasno uklanjanje je brza i jednostavna procedura koja se obično obavlja bez anestezije. Pacijent ne oseća nikakvu bol, već eventualno blagu nelagodnost. Rezultat je čista i zdrava koža, bez ožiljaka.

Koje promene se mogu ukloniti radiotalasima?

Radiotalasna terapija se koristi za uklanjanje: Mladeža, Keratoza, Bradavica, Fibroma, Xanthelasma, Seboreičnih keratoza, Milija

Da li je procedura bolna ili komforna za pacijenta?

Radiotalasno uklanjanje je uglavnom bezbolna procedura. Pacijenti obično osećaju minimalnu nelagodnost tokom i nakon tretmana. Dodatno, brzina i efikasnost ove procedure čine je izuzetno komfornom za pacijenta. Za pacijente sa niskom tolerancijom na bol, dostupna je topikalna anestezija.

Benefiti radiotalasnog uklanjanja benignih promena:

Brzina: Procedura je brza, obično traje manje od 30 minuta.
Bezbolnost: Procedura je uglavnom bezbolna i ne zahteva anesteziju.
Nema ožiljaka: Radiotalasna terapija ostavlja minimalne do nikakve ožiljke.
Bezbednost: Ova terapija je vrlo bezbedna sa minimalnim rizikom od infekcije ili drugih komplikacija

Radiotalasno uklanjanje benignih promena u iSkin ordinaciji

Kao jedina ordinacija u regionu koja poseduje neinvazivan aparat za radiotalasno uklanjanje benignih promena, iSkin ordinacija je vaša destinacija za ovu inovativnu proceduru.

Zakažite svoj pregled danas i preduzmite korak ka čistoj i zdravoj koži

Kontakt
X