BTL Exilis Elite

Neinvazivni estetski tretmani lica i tela

BTL Exilis Elite

EXILIS ELIT uređaj Engleske kompanije BTL je jedan od najnovijih u svetu medicinske kozmetike. Exilis Elite je najbrži i najsnažniji aparat današnjice za neinvazivne estetske tretmane.

O njegovoj efikasnosti govori nagrada za najbolji uređaj na svetu za neinvazivno tretiranje lica i tela nekoliko godina unazad.

Uređaj poseduje 2 sonde kojima se tretira lice ili telo.

Kod tretmana kože lica, talasi koje emituje podstiču:

  • Remodeliranje -stvaranje novog kolagena
  • Neokolagenizaciju – bore postaju pliće, a lice deluje odmornije i mlađe

U toku tretmana se može izgubiti podbradak i ukloniti fleke, a kod kože koja je sklona pucanju kapilara tretman je bez kontraindikacija.

U zoni lica tretira se opuštena koža u predelu vrata, područje oko očiju i vilice, dok se najbolji efekti na telu dobijaju se tretiranjem abdomena, ruku, butina, struka, dekoltea, kolena i masnih naslaga na leđima.

NAPOMENA
Tretmane je preporučljivo raditi 1x nedeljno (4-6 tretmana), i mogu ga raditi svi od 20 – 70+ godina. U toku tretmana potrebna je povećana količina vode. Preporučljivo je da se hidrirate na svaka 2-3 h i da se pridržavate posebnog režima ishrane. Tretman je potpuno bezbolan, a posle tretmana je moguće kratkotrajno crvenilo (prolazi za par sati).

Rezultati postignuti Exilisom su dugotrajni, a održivost rezultata zavisi od navika i životnog stila pacijenata.

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i konsultacije.
CENOVNIK
X